Savarin Restaurant

Savarin Restaurant

U zoekt Comfort, Rust, Ontspanning en Service? Wij bieden het. Een oase van rust, waarbinnen de geluiden van de stad even helemaal naar de achtergrond verdwijnen. Restaurant Hotel & Spa Savarin staat voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht. Bij ons wacht u slechts één taak: genieten.

Reken op perfect gastheerschap in een stijlvolle omgeving. Geniet van de verrassende creaties uit onze exquise keuken. Ontspan in de uitgebreide cityspa van het hotel. En kom daarna volledig tot rust in een van onze hedendaagse kamers of luxe suites.

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) op eigen terrein. Het hotel ligt op slechts 10 minuten van Rotterdam-The Hague Airport en op 25 minuten van Amsterdam Schiphol Airport.

Restaurant Hotel & Spa Savarin belooft u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Niet voor niets schrijven wij Service met een capitale S.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Savarin Restaurant

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Savarin Restaurant

  • Online reserveren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding motimahal
Motimahal
5 jaar geleden
http://www.motimahal.nl/
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De mooirestaurant.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Savarin Restaurant
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Rijswijk

+31 (0)70 3072050

Links

Website

Deel deze pagina

Savarin+Restaurant img